Home » Aktivnosti džematskog odbora » Izvršena primopredaja dužnosti džematskog odbora

Izvršena primopredaja dužnosti džematskog odbora

U nedjelju 20. 1. 2019. God. izvršena je primopredaja dužnosti džematskog odbora džemata Donja Obodnica. Sastanak je održan u džamiji. Pored imama, Sanel-ef. Hodžića sastanku su prisustvovali Raif Djedović, Tahir Huremović, Elmir Mešaljić, Esmira Mešaljić i Fadil Joldić.

Nakon uvodnih riječi imama džemata, Raif Djedović je predao dužnost novom muteveliji Fadilu Joldiću. Zatim je Tahir Huremović predao dužnost blagajnika Esmiri Mešaljić.

Bivši i aktualni članovi džematskog odbora su u prijateljskoj i bratskoj atmosferi iznosili iskustva rada u strukturama Islamske zajednice te se stavili na raslolaganje u svim svojim aktivnostima.

I ovom prilikom se zahvaljujemo Raifu Djedoviću koji je časno i dostojanstveno bio predsjednik džematskog odbora u proteklom mandatu, te se zahvaljujemo Tahiru Huremoviću koji je također časno i dostojanstveno vodio blagajnu džemata u proteklom mandatu.

Fadilu Joldiću novom predsjedniku džematskog odbora i Esmiri Mešaljić blagajnici, želimo mnogo uspjeha i strpljivosti u tekućem mandatu.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*